UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
De Toppers zijn Pretty in Pink tijdens The Circus Edition


Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei vindt in de Johan cruijff Arena in Amsterdam de 14e editie plaats van De Toppers in Concert. Het thema is Pretty in Pink tijdens The Circus Edition. Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit zijn er klaar voor om er weer een onvergetelijk feest van te maken. Speciale gasten zijn o.a. Ronan Keating, Snap! en Right Said Fred!
De aanvang is 20.30 uur.
EEN VROLIJKE NOOT IN DE TUINEN VAN PALEIS HET LOO


Vanaf 27 mei is er elke laatste zondagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur muziek in de tuinen van Paleis Het Loo: een Vrolijke Noot. De terrassen onder de Colonnades achter in de paleistuinen zijn het unieke podium. De keuze voor de ensembles en de muziek is genspireerd op de barokke periode waarin het paleis en de tuinen zijn ontworpen.
Meer...
Jamai op clubtour door Nederland
Jamai gaat op clubtour met zijn cd Genoeg te Doen.
Jamai komt met zijn eigen reportoire terug naar de Nederlandse podia en gaat dit voorjaar samen met zijn band op tour langs verschillende clubs. De zanger treedt in mei en juni op in vijf zalen. maakte Iedereen is welkom! Op 23 juni sluit de zanger zijn tour af in Paradiso in Amsterdam.

De clubtour Genoeg te Doen is de eerste van een reeks optredens sinds het verschijnen van het nieuwe Nederlandstalige pop-album van Jamai. De kaartverkoop voor de clubtour is inmiddels van start gegaan. Meer...
Zomerprogrammering jubileumeditie Robeco SummerNights
Laura Mvula is te zien tijdens het openingsconcert.
Samen met het Radio Filharmonisch Orkest openen Laura Mvula en Gretchen Parlato op zaterdag 30 juni de 30ste editie van de Robeco SummerNights. Het openingsconcert is met Gershwins Summertime de ultieme ode aan de zomer. Daarbij zingen Laura Mvula en Gretchen Parlato klassiekers van Gershwin en eigen werk, alleen en samen.

De jubileumeditie van de Robeco SummerNights start daarnaast met een  Meer...
Lazy Sundays en Masterclassics bij het Residentie Orkest
De Masterclassics zijn een weldadige muzikale happening.

Het Residentie Orkest verzogt vanaf 28 januari weer weldadige Lazy Sundays in het Haagse Zuiderstrandtheater. Zaterdag 10 februari staat de eerste Masterclassic van het nieuwe jaar op het programma met Beethovens Vijfde en Schumanns Eerste. Tickets zijn te koop via www.residentieorkest.nl.

Lazy Sunday betekent een weldadige muzikale zondagochtendervaring i  Meer...
Kwartetten met Beethoven met het Dudok Kwartet Amsterdam


Vanaf zondag 1 oktober is het concert Kwartetten met Beethoven in diverse theaters te zien. De première is in Muziekgebouw Eindhoven. Het concert wordt uitgevoerd doorconcert het Dudok Kwartet Amsterdam. Het is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, in de regie van choreografe Rosabel Huguet, vol fantasievolle beelden, magie en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.
Meer...
Ilse DeLange met clubtour door Nederland
Ilse de Lange maakt in het najaar weer een clubtour.

Ilse DeLange gaat in september en oktober 2018 op tour door Nederland. De zangeres doet hierbij acht clubs door het hele land aan en speelt tijdens deze tour veel nieuwe nummers, maar ook haar bekende hits.

Na de afgelopen jaren met The Common Linnets in binnen- en buitenland te hebben opgetreden, keert Ilse DeLange dit jaar terug naar het podium m  Meer...
Händel goes Tinder: interactieve reis door het liefdesleven van Dorinda
Sopraan Channa Malkin speelt Dorinda in Händel goes Tinder.

Februari 2018 gaat er een unieke opera in première: Händel goes Tinder. Het is een overdonderende ervaring, waarin opera, musical en clubavond elkaar ontmoeten. In deze voorstelling worden verschillende operas van George Händel gecombineerd tot een spannend en hilarisch verhaal, waarin elke smartphone-verslaafde millennial zich herkent. Meer...
Nana Mouskouri naar Nederland met haar Forever Young Tour


Dit jaar is Nana Mouskouri 60 jaar actief als zangers. Dat voert zij met een speciale tour en haar 134e album, genaamd 'Forever Young. Op 27 november 2018 komt de levende legende voor een exclusieve Nederlandse show naar het Delamar Theater in Amsterdam.

In 2008 gaf Nana Mouskouri twee legendarische afscheidsconcerten in Athene. Maar als je geboren bent om te zingen, kun je nooit echt afscheid nemen  Meer...