UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dance-party's
Concerten
Circus
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Camelia Quartet geeft gevarieerd concert in museumkerk Schokland
Het Camelia Quartet geeft een gevarieerd concert op Schokland.
Het Camelia Quartet geeft een gevarieerd concert op Schokland.

Op zondagochtend 4 februari verzorgt het veelzijdige Camelia Quartet een concert in de sfeervolle museumkerk van Schokland. Het ensemble laat een afwisselende repertoire-keuze horen van klassieke en moderne componisten. Er komen prachtige (on)bekende duetten en arias aan bod, maar ook lichte muziek als tangos, filmmuziek en jazz ballads. Aanvang van het concert is 11.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Museum Schokland, via de website of via de kassa van Theater t Voorhuys in Emmeloord.

Het Camelia Quartet is opgericht begin 2016. Het familie ensemble bestaat uit Walther (saxofoon/klarinet, tenor), Liza (cello, alt), Masha (piano) en Lonne (viool, sopraan). De vier musici hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en zijn cum laude afgestudeerd. Het akoestische kwartet laat zowel instrumentale als vocale werken horen. De musici zullen de te spelen werken mondeling toelichten, mede daardoor staat het kwartet garant voor een intiem concert in een gezellige en aangename sfeer.

SERIE CONCERTEN

Het concert van het Camelia Quartet is onderdeel van de serie Concerten op Schokland. Deze vindt plaats in de Waterstaatskerk op de Middelbuurt, centraal gelegen op het Werelderfgoed Schokland. De Middelbuurt is één van de oude woonterpen op het voormalige eiland Schokland; eiland in de Zuiderzee en sinds de drooglegging van de Noordoostpolder een eiland op het droge. De kerk, daterend uit 1834, is onderdeel van Museum Schokland.

RESERVEREN

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Museum Schokland en Theater t Voorhuys in Emmeloord. Kaarten kosten € 13,- (korting voor theaterpashouders van Theater t Voorhuys). Met uw toegangskaart heeft u vrije toegang tot het museumterrein na afloop van het concert. Ook is het museumrestaurant open voor koffie of een smakelijke lunch.

Kijk voor meer informatie en overige Concerten op Schokland op www.museumschokland.nl.   Concerten