UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Voel je prins of prinses op Paleis Het Loo in Apeldoorn
Deze jeugdige prins voelt zich helemaal thuis op Paleis Het Loo.
Deze jeugdige prins voelt zich helemaal thuis op Paleis Het Loo.


Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn organiseert in de zomervakantie voor jonge museumbezoekers tien Prinsen- & Prinsessendagen. Vanwege de enorme belangstelling van de afgelopen jaren zijn er extra dagen bijgekomen. De data zijn: 24, 25, 31 juli & 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22 augustus.

De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor voor dit zomerevenement waar kinderen zich voor een dag een echte prins of prinses kunnen voelen.

KONINGSPAAR WILLEM EN MARY

In de paleistuinen kan kennis worden gemaakt met het koningspaar Willem & Mary en hun hofhouding. Kinderen kunnen zich laten schminken, zelf een kroontje versieren of een medaille maken. Natuurlijk mogen de kinderen als prins of prinses verkleed naar Paleis Het Loo komen. Er zijn verschillende activiteiten, zoals een goochelshow door een toverlakei, een theatervoorstelling en een stokpaardjes-race. Ook rijdt er weer een witte sprookjeskoets die de jonge prinsen en prinsessen naar de tuinen brengt (€1,- p.p. extra). En niet te vergeten. Er is veel klimplezier in Speelpaleis Het Loo.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Een entreeticket voor de Prinsen- & Prinsessendag bedraagt € 5,00 p.p. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, kinderen van 0-3 jaar zijn gratis. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Koop je tickets online op paleishetloo.nl/ticketshop

HIGH TEA MET KINDERCHAMPAGNE

Tip: Reserveer online een high tea met kinderchampagne in de Balzaal of een picknickmand voor een koninklijke picknick in de paleistuinen. Meer info: paleishetloo.nl/bezoek/restaurants
  Dagtips