UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Meivakantie op Paleis Het Loo
Lekker knutselen bij het Kinderatelier. Foto Paleis Het Loo.
Lekker knutselen bij het Kinderatelier. Foto Paleis Het Loo.


In de meivakantie (28 april t/m 6 mei)is er voor kinderen van alles te doen en te zien op Paleis Het Loo.in Apeldoorn Ze kunnen helpen met het klaarmaken van de koninklijke auto, een rijtuig aanspannen en hun eigen paleis of moestuin ontwerpen. In de stallen is de presentatie Dieren van Oranje te zien. Ook zijn er rondleidingen, is er een familie-speurroute en kun je het dak op!

In het Kinderatelier maken kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs, aanmelden is niet nodig. In de presentatie Dieren van Oranje in de stallen kom je van alles te weten over de huis- en buitendieren die aan het Hof werden gehouden.


MET LIFT NAAR HET DAK

Ook kun je dagelijks met een lift aan de zijkant van het paleis het dak op voor een uitzicht op de bouwplaats aan de voorzijde en op de paleistuinen aan de achterzijde. En heb je zin om te wandelen? Volg dan de Oranje-wandeling, een route door het paleispark langs de Veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen.

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is de komende drie jaar gesloten wegens vernieuwing en verbouwing, maar tot en met 30 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op paleishetloo.nl/zien-doen   Dagtips