UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Genieten tijdens ARTIS-Zoomeravonden
Avondrondleiding tijdens de Artis-Zoomeravonden. Foto Samuel van Leeuwen
Avondrondleiding tijdens de Artis-Zoomeravonden. Foto Samuel van Leeuwen


In juni, juli en augustus is ARTIS iedere zaterdag tot zonsondergang geopend voor de vijftiende editie van de ARTIS-Zoomeravonden. Dit jaar zorgen bekende en aanstormende artiesten tijdens de Zoomeravonden voor een divers muziekprogramma. GUS, Blackbird, Nina June, Daniel von Piekartz invites Tiss Rodriguez, Dr. Meraki, The Howlin, Ikarai, Arp Frique, Charl Delemarre, Mooon, Kris Berry, Ntjam Rosie en Herman in een bakje Geitenkwark treden op in de Hollandse Tuin, nabij de olifanten en tussen het groen.

De eerste Zoomeravond was op 2 juni, de laatste is op 25 augustus. Dan is het de Nacht van de Vleermuis, en kun je met een bat detector vleermuizen komen spotten.

ARTIS VERTELT

Naast muziek kun je tijdens de Zoomeravonden luisteren naar de verhalen van ARTIS-experts. Zo vertelt de dierverzorger over uitzetten van de vale gieren in het wild en de astronoom van het Planetarium over de maansverduistering. Ook kun je zelf aan de slag om van olifantenpoep, plantaardig afval en microben een nieuwe rijke grondstof voor je moestuin te maken.

KINDERACTIVITEIT


Iedere Zoomeravond is er een speciale kinderactiviteit. Van kinderyoga of meespeeltheater tot een poppenkastvoorstelling. Daarnaast sparen kinderen in het Planetarium stempels voor hun ruimtepaspoort bij elkaar. Je kunt picknicken in het gras met pizza uit de buitenkeuken. De avond wordt afgesloten met een rondleiding door een schemerend park.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het programma begint telkens om 15.00 uur en duurt tot zonsondergang.

Toegangsprijzen: 0 t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 9 jaar € 19,50, normaal € 23,00. Indien kaarten online worden gekocht is er een korting van € 2.00. ARTIS-leden hebben gratis toegang.

Het volledige programma van de ARTIS-Zoomeravonden is te vinden op www.artis.nl/zoomeravonden.   Dierentuinen