UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Uit-winkelen
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
BurgersLight sfeervol lichtspektakel in Arnhemse Zoo
Prachtig verlichte slakken in BurgersZoo.
Prachtig verlichte slakken in BurgersZoo.


Koninklijke Burgers Zoo organiseert het sfeervolle lichtevenement Burgers Light en wel van zaterdag 10 februari tot en met zondag 4 maart, dagelijks tot 21.00 uur

Een reusachtige lichtgevende vlinder domineert het gebied rond de hoofdingang van Burgers Zoo, telkens subtiel van kleur veranderend. Het lichtornament van 8 meter breed en 4 meter hoog vormt het kroonjuweel van het sfeervolle lichtspektakel Burgers Light. Het Arnhemse dierenpark organiseert tijdens de voorjaarsvakantie dagelijks dit fantasierijke kleurenfestival. De route loopt langs honderden lichtfiguren door de geheel overdekte, weersonafhankelijke Bush en Ocean en door een deel van het dierenpark in de open lucht.

SPECIAAL TARIEF

Vanaf 18.00 uur geldt een speciaal tarief van 10 euro per persoon, waarbij het park om 21.00 uur sluit. Burgers Light staat vooral in het teken van bewondering voor en verwondering over fantasierijke lichtfiguren. De meeste diersoorten zijn s avonds namelijk niet zichtbaar. Met een dagkaart kunnen bezoekers overdag alle dieren bewonderen én mogen ze dezelfde avond Burgers Light gratis bezoeken.

HEERLIJKE MAALTIJD

Van een frisse avondwandeling in het voorjaar krijgen bezoekers misschien trek in wat lekkers. Het Bush en het Park Restaurant, inclusief de geheel overdekte speeltuin Kids Jungle, blijven open tot 21.00 uur. De keuken sluit om 20.00 uur.

GROTENDEELS WEERSONAFHANKELIJK

Een groot deel van de route met lichtfiguren voert door de geheel overdekte Bush en Ocean, die weersonafhankelijk te bezoeken zijn. Ook het Bush en Park Restaurant en de Kids Jungle zijn uiteraard overdekt. Alleen het deel van de route dat door het Park loopt, is weersafhankelijk.

FOTOWEDSTRIJD BURGERS LIGHT

Burgers Zoo organiseert een fotowedstrijd rond de lichtfiguren, die tijdens Burgers Light overal in het park te ontdekken zijn. De mooiste fotos van de lichtfiguren maken kans op bijzondere prijzen. De opdracht luidt dat ingezonden fotos vooral de bijzondere sfeer van Burgers Light moeten uitstralen. Voorwaarden, prijzen en alle achtergrondinformatie over het evenement zijn te vinden op www.burgerszoo.nl/light.

Normale openingstijden: dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  Dierentuinen