UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Adopteer een monnik tijdens charityfeest in Amstel Boathouse
Het charity feest staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan.
Het charity feest staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan.


Op woensdag 29 november organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor deze kinderen.

Tijdens deze avond zorgt Amstel Boathouse voor een driegangen diner en worden er lekkernijen bereid door tv-chef en braai master Harm-Jan Bloem van BushKitchen. Gastspreker is fotograaf en voormalig monnik Ugyen Wangchuk uit Bhutan. Tijdens de avond vindt er een veiling plaats met de befaamde veilingmeester Frederik Baerveldt, vult het Malando Trio de avond met een vrolijke muzikale noot en is er een loterij met veel leuke prijzen.

BHUTAN YOUTH DEVELOPMENT FUNDS

Het Bhutan Youth Development Funds is een organisatie speciaal gefocust op de minder bevoorrechte jongeren en bieden steun en financiële hulp aan jeugd ontwikkelingsactiviteiten, zoals onderwijs, basisvaardigheden en beroepsopleidingen. Het charity diner staat in het teken van jonge monniken uit Bhutan, die in zes verschillende kloosters in het Himalaya gebied wonen. Reserveer voor €100,- per persoon een stoel via info@miekehuigenstichting.nl en draag bij aan hun toekomst. Het diner start vanaf 19:00 uur.

SFEERVOL RESTAURANT

Amstel Boathouse biedt een sfeervol restaurant voorzien van een groot terras, een overdekte veranda en acht verschillende zalen. Daarnaast beschikt de bijzondere locatie in het Martin Luther Kingpark over een eigen aanlegsteiger aan de Amstel en een eigen parkeerterrein. Op de menukaart staan culinair hoogstaande gerechten, die worden bereid op een klassieke, Franse basis en veelal met seizoensproducten.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden restaurant 10:00 23:00 (zon-don), 10:00 24:00 (vrij-zat) | evenementen op aanvraag

Adres Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam

Meer informatie op www. amstelboathouse.nl   Evenementen