UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Pride at the Beach in Zandvoort groter dan vorig jaar
De Streetparade van Pride at the Beach van vorig jaar ws een groot succes.
De Streetparade van Pride at the Beach van vorig jaar ws een groot succes.


Na het overweldigende succes van de eerste editie strijkt Pride Amsterdam ook in 2018 neer in Zandvoort met Pride at the Beach en wel van 30 juli tot en met 1 augustus. Pride at the Bech is grootser dan ooit. Het evenement begint om 15.00 uur met een Streetparade. De start is bij het NS-station en de stoet eindigt rond 16.00 uur op het Raadhuisplein. Daar begint dan een grote shpwmiddag met optredens van verschillende belende artiesten.

Op het Gasthuisplein wordt Pride at the Beach uitgebreid met een geweldig feest, georganiseerd door drie Zandvoortse ondernemers, Marcel Busscher van Lunchroom Rabbel, Suzanne Jansen van het Amsterdam Beach hotel en Brigitte van Eig van 't Wapen van Zandvoort.

MISS TRAVESTEI-VERKIEZING

Het programma omvat o.a. de Miss Travestie Noord Holland verkiezing, waarbij zeven missen strijden om de titel. De winnaar krijgt een finaleplaats voor Miss Travestie Holland!

In de jury zitten; pride-ambasadrice Loena Maas, Hildo Groen, Jeroen Peek en Miss Annie Alcohol, juryvoorzitter is huidig miss travestie Holland, miss Patty Pam-Pam.

TOPZANGERSSEN

Verder treden gedurende deze avond drie geweldige zangeressen op; Justine Pelmelay, Sieneke en Berget Lewis. De hosts van deze avond zijn : Diva May Day en Peggy Pie

De podiuminvulling wordt verzorgd door Queers Café Amsterdam.

Het pride-fest op het Gasthuisplein begint om 18.00 uur.
De toegang is gratis.

Meer informatie op https://pride.amsterdam/events/pride-at-the-beach   Evenementen