UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Paleis Het Loo het decor van Royal Polo at the Palace
Royal Polo op het gras van Paleis Het Loo. Foto W.J. van der Meer
Royal Polo op het gras van Paleis Het Loo. Foto W.J. van der Meer


De grasvelden van Paleis Het Loo zijn op zaterdag 25 en zondag 26 augustus het speelveld voor de tweede editie van het polo-event Royal Polo at the Palace. Vier professionele poloteams strijden om de Kings Cup.

De teams spelen 33 en het officiële Polo reglement is van toepassing met scheidsrechters en een English wedstrijd-speaker. Langs het speelveld staan antieke coaches, typisch Engelse sportrijtuigen met vierspan, van de Private Driving Club met passagiers in historische kostuums. In de stallen en koetshuizen van Paleis Het Loo zijn koninklijke rijtuigen, autos en sleden van dichtbij te bekijken.
Een vakjury kiest uit ruim 70 polo-paarden de winnaar van de Best Pony Award.

KIDS POBY RACE

s Middags wordt er voor de jongste bezoekers een spannende Kids Pony Race gehouden. Ook wordt op beide dagen de Hat of the Day Award uitgereikt. De jury begeeft zich incognito onder het publiek. De dresscode is Summer chic.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tickets voor het event geven ook toegang tot de paleistuinen en het paleisdak, voor een uniek uitzicht op één van de mooiste tuinen van Europa! De tickets kosten aan de kassa € 12,50,- p.p. en online mét korting € 10,- p.p. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 2,50 en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Bezoekers met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Vriendenpas van Paleis Het Loo of actie- en vrijkaarten betalen geen toeslag.

Voor tickets en info zie: paleishetloo.nl/zien-doen/royal-polo-at-the-palace

Paleis Het Loo is geopend van april t/m september; van dinsdag t/m zondag en feestdagen van 10:00-17:00 uur. Het hoofdgebouw is gesloten tot medio 2021.

Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen

Navigatieadvies: Amersfoortseweg 1, Apeldoorn (entree via parkeerplaats Amersfoortseweg).

Meer informatie op www.paleishetloo.nl   Evenementen