UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
CampZone: vakantie vieren en je favoriete games spelen
Gezellig kamperen en gamen. Wat is er mooier!
Gezellig kamperen en gamen. Wat is er mooier!

Van 27 juli t/m 6 augustus vindt in Kronenberg weer CampZone plaats. CampZone is het grootste outdoor gaming event van Nederland en vindt elk jaar in augustus plaats in Kronenberg, dichtbij Venlo. Bezoekers nemen hun eigen PC of gameconsole en tent mee en genieten elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft. Naast gamecompetities wordt er dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo en verschillende teamsport-competities. CampZone trekt jaarlijks duizenden bezoekers en vindt dit jaar voor de 18e keer plaats.

Speel je favoriete games, zoals Fortnite en Rocket League of neem deel aan de Tinkering Challenge. Tijdens deze challenge maakt ieder team een eigen robot die een ei zonder te beschadigen van punt A naar punt B brengt. Ook kunnen bezoekers een real life potje Duck Hunt spelen of meedoen aan het hilarische Powerpoint Karaoke. Liep vroeger het zweet je over de rug bij het houden van een presentatie op school? Dan kun je beter in het publiek plaatsnemen, want als deelnemer sta je op het podium en houd je een presentatie aan de hand van Powerpoint slides, die je nog nooit eerder gezien hebt.

VERSCHILLENDE GENRES

Probeer ook in games van verschillende genres en op verschillende spelcomputers de beste score of tijd neer te zetten. Er zal gespeeld worden op gaming PCs, retroconsoles en arcadekasten en op de laatste dag wordt onthuld wie zich de Ultimate Allround Gamer van CampZone mag noemen.

SUPERSNEL NETWERK

Tijdens CampZone wordt een gebied van 8 hectare terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en dankzij Juniper Networks een supersnel netwerk. Dit compleet gerouteerde 80 Gbit-netwerk pakt altijd het 'kortste pad' om iedereen gedurende het evenement met elkaar verbonden te houden. Ter vergelijking: dit razendsnelle netwerk is ongeveer vier keer sneller dan vorig jaar en ongeveer tien keer sneller dan de grootste gaming evenementen ter wereld.

Kijk voor meer informatie op www.campzone.nl   Evenementen