UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
48e Poetry International Festival Rotterdam feest van de poëzie


Op dinsdag 30 mei gaat het 48e Poetry International Festival van start in de Rotterdamse Schouwburg. Van woensdag 31 mei tot en met zondag 4 juni wordt het festival vervolgd in het Ro Theater aan de William Boothlaan en op verschillende andere locaties in het Witte de WithKwartier.

Voor de achtenveertigste keer haalt Poetry International de beste dichter  Meer...
'Right Here, Right Now' hoofdthema op vijftiende FotoFestival Naarden
Foto van Saskia Boelsums

Van zaterdag 20 mei t/m zondag 18 juni wordt voor de vijftiende keer het FotoFestival Naarden 2017 gehouden. Right Here, Right Now is het hoofdthema van het culturele evenement, dat tweejaarlijks tienduizenden bezoekers trekt voor actuele series van (inter)nationale topfotografen.
Meer...
RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival
Proef de lekkerste wijnen tijdens het eerste wijnfestival van Rotterdam
Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei wordt in Rotterdam het RYPP Wijnfestival gehouden. Het monumentale Station Hofplein is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts. Met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, proost je samen met vrienden op het begin van de festivalzomer.

Bij het RYPP Wijnfestival staat kwaliteit centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn! RYPP helpt je op weg; leer alle ins & outs, dos & donts over wijn in het Proefpa  Meer...
Rondreizend Food Festival TREK verder uitgebreid
TREK is gratis toegankelijk voor jong en oud

Rondreizend Festival TREK zal komende zomer voor de vierde keer op rij stadsparken door het hele het land omtoveren tot openluchtrestaurants. Na het overweldigende succes van vorig jaar, met ruim 295.000 bezoekers, zal het grootste food festival van Nederland tussen 11 mei en 10 september 2017 in negen steden te bezoeken zijn.
Meer...