UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
BredaPhoto toont het beste van hedendaagse fotografie
Foto van Osborne Macharia.

Van 5 september t/m 21 oktober heeft de achtste editie plaats van het toonaangevende internationale BredaPhoto Festival. Ruim vijftig gevestigde namen en toptalenten exposeren op vijftien binnen- en buitenlocaties in het historische centrum van Breda en het hippe Belcrumgebied, onder meer in de voormalige Koepelgevangenis.
Meer...
Top-acts op gratis festival Appelpop in Tiel
Miss Montreal, een van de vele sterren van Appelpop.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september vindt in Tiel weer het festival Appelpop plaats. Grote headliners en verrassende acts kenmerken het programma. Op de MainStage staan naast de bekende acts BLF, ChefSpecial en Golden Earring onder andere Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon en Lil'Kleine. Go-Tan Stage wordt aangevuld met Big2, DeWolff en Michelle David &  Meer...
Linda Festival wordt een gigantisch feest


Het blad LINDA. bestaat in in september 15 jaar en viert dat op het LINDA.festival met een gigantisch festijn. Een heel weekend lang zaterdag 29 en zondag 30 september wordt er op los gefeest met alle lezeressen én Linda de Mol. Vriendschap moet gevierd worden, dus kunnen vriendinnen zich op het LINDA.festival in de echt laten verbinden door Jan Versteegh.
Er wordt onder leiding van festivalhost Janice, samen met heel veel vrou  Meer...