UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Top-acts op gratis festival Appelpop in Tiel
Miss Montreal, een van de vele sterren van Appelpop.
Miss Montreal, een van de vele sterren van Appelpop.


Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september vindt in Tiel weer het festival Appelpop plaats. Grote headliners en verrassende acts kenmerken het programma. Op de MainStage staan naast de bekende acts BLF, ChefSpecial en Golden Earring onder andere Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon en Lil'Kleine. Go-Tan Stage wordt aangevuld met Big2, DeWolff en Michelle David & The Gospel Sessions. Op de RaboStage zijn deze 27e editie onder andere De Likt, Birth Of Joy en Naaz te zien.

In totaal staan er beide dagen 29 acts op het gratis festival. Op vrijdag spelen Lil'Kleine, Miss Montreal en BLF achtereenvolgens op de MainStage. Op zaterdag zijn dit Wulf, Waylon, HAEVN, Kraantje Pappie, Golden Earring en ChefSpecial.

Op het Go-Tan Stafe treden vrijdag Michelle David & The Gospel Sessions en MY BABY op. Zaterdag zijn Big2, Johan, DeWolff, Jacqueline Govaert en Ronnie Flex & Deuxperience te zien.

PAREL VAN DE BETUWE

Op de RaboStage staan vrijdag TRAUDES, De Likt, FATA BOOM en Lucas & Steve. De zaterdag wordt hier traditioneel geopend door de winnaar van de Parel van de Betuwe. Dit jaar is dat Spark Of Sanity. Daarna volgen de shows van Death Alley, The Overslept, Jeangu Macrooy, Naaz, Evil Empire Orchestra, Coely, Yungblud en Birth Of Joy.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Appelpop trekt elk jaar veel bezoekers naar Tiel. Houd rekening met grote (verkeers)drukte in en rondom de stad in het Appelpop-weekend.

Openbaar Vervoer

Station Tiel is vanuit Utrecht te bereiken met de NS of vanuit Arnhem met Arriva. Zij zetten extra en langere treinen in. Plan je reis goed via www.ns.nl of www.arriva.nl.
De NS heeft bovendien een speciaal Appelpop retour gentroduceerd. Koop nu je treinkaartje met 20% korting op de festivalpagina van NS.

Veerdienst

Vanuit Wamel kun je met het voetveer direct naar het Appelpop terrein. Fiets en auto kun je aan deze kant van de Waal gratis parkeren. (Brom)fietsen mogen tijdens het festival niet mee met deze veerdienst. Het voetveer vaart vrijdagavond vanaf 18.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur met extra veerponten. Op beide dagen varen ze tot 02.00 uur s nachts. Let op: Vanaf 23.00 uur kun je echter niet meer richting Tiel varen.

Auto

Kom je met de auto naar Appelpop? Volg dan de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders in en rondom de stad. Zij begeleiden je naar de beschikbare parkeerplekken op loopafstand van het festivalterrein. Ook aan de overkant van de Waal in Wamel zijn voldoende parkeerplekken. Vervolgens kun je met het voetveer direct naar het Appelpopterrein.

In een groot deel van de binnenstad en daaromheen zijn vergunninghoudersplaatsen. Parkeer hier niet. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleider, zo weet je zeker dat je goed staat en voorkom je een bon of het wegslepen van je voertuig.

Meer informatie over alle acts is te vinden op appelpop.nl.   Festivals