UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Linda Festival wordt een gigantisch feest


Het blad LINDA. bestaat in in september 15 jaar en viert dat op het LINDA.festival met een gigantisch festijn. Een heel weekend lang zaterdag 29 en zondag 30 september wordt er op los gefeest met alle lezeressen én Linda de Mol. Vriendschap moet gevierd worden, dus kunnen vriendinnen zich op het LINDA.festival in de echt laten verbinden door Jan Versteegh.
Er wordt onder leiding van festivalhost Janice, samen met heel veel vrouwen, een megafeestslinger genaaid. En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer BNers die de leukste mini-cursussen geven aan de bezoekers. Nieuw dit jaar is de 'Tuin der Lusten', daar zijn bijzondere workshops te volgen.

LINDA. heeft in de afgelopen 15 jaar heel wat meegemaakt met haar lezeressen. En die vriendschap viert ze op het LINDA.festival.

GOED HUWELIJK

Vriendinnen kunnen zich in de echt laten verbinden, omdat goede vriendinnen minstens zo belangrijk zijn als een goed huwelijk. LINDA. heeft trouwambtenaar Jan Versteegh bereid gevonden deze verbintenis te voltrekken.

Danser Juvat Westendorp komt op het grote podium in een half uur 5.000 vrouwen tegelijk een te gekke dans aanleren. Vijfhonderd vrouwen kunnen samen meezingen en gillen met de hysterische pubquiz. Verschillende BNers verzorgen wederom hilarische mini-cursussen. Zo komt Heleen van Royen vertellen over haar sexdagboek en deelt ze haar tips om zelf zon dagboek te schrijven. En er is fashionles van Fred van Leer.

TINDERDATEN

In de show van Saskia Noort, Georgina Verbaan en Stella Bergsma wordt het publiek meegenomen in een wereld van Tinderdaten, drank, twijfel en mannen. Op het grote podium kijkt Linda de Mol, samen met journaliste Antoinnette Scheulderman, terug op 15 jaar ontroerende, bijzondere en grappige momenten uit de LINDA. geschiedenis. Uiteraard ontbreken ook de anekdotes rondom sommige -achteraf gezien- gênante covers niet.

KLEIN & INTIEM

Op het LINDA.festival kunnen bezoekers ukelele leren spelen, waarbij ze in een workshop van drie kwartier echt een nummer aanleren. Er is persoonlijk stylingadvies van verschillende stylisten, er kan gerelaxt worden met een massage, make-up touch-up of een andere heerlijke behandeling in de Beautywasstraat. Bezoekers kunnen gluren in de Tuin der Lusten, waar piemels geborduurd of vaginas gebreid kunnen worden. Wegens succes vindt hier ook weer de aftrekcursus plaats. De eerste sessie is al volgeboekt.

DANSEN, DRINKEN EN SHOPPEN

Dit jaar zijn er drie podia en deze staan bomvol met verschillende artiesten en te gek entertainment. Iedereen kan hard meezingen met Ali B en de Edwin Evers Band. Over het hele terrein staan rollende keukens, pop-up shops waar gewinkeld kan worden en op de LINDA.vintage markt kunnen vintage pareltjes gescoord worden uit de kast van BNers en LINDA.-stylisten. Voor wie zin heeft in een kop koffie, probeer dan de speciale Linda de Mol cappuccino met, jawel, een foto van Linda herself in het melkschuim.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september en duurt van 11.00 tot 19.30 uur. Ook dit jaar is de locatie het Hembrugterrein in Zaandam. Kaarten zijn te koop via: www.lindafestival.nl. Een festivalkaart kost €20,-. Voor een aantal fijne extras en hysterische workshops, kan een ticket plus kaart geboekt worden. Er wordt een klein aantal plekken voor alle ticket plus activiteiten gereserveerd om nog op de dag zelf te kopen. Er komt regelmatig nieuw aanbod bij, te bekijken op www.lindafestival.nl.   Festivals