UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Naakten van Micky Hoogendijk bij Domein Oogenlust
Deze compositie van naakten, gemaakt door Micky Hoogendijk, is getiteld Independence.
Deze compositie van naakten, gemaakt door Micky Hoogendijk, is getiteld Independence.

Galerie Hans Persoon presenteert in samenwerking met de bloemkunstenaars van Oogenlust een verkooptentoonstelling van kunstfotograaf Micky Hoogendijk. De fotograaf toont portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen met een prominente rol voor de nieuwe serie 'The Nudes', dwars op de tijdgeest. De tentoonstelling 'Through the Eyes of Others' is te bezoeken van 19 april tot en met 19 mei 2018 op Domein Oogenlust, gelegen in het Brabantse Eersel.

Voor 'The Nudes' geven mannelijke en vrouwelijke modellen, jong en oud, zich letterlijk en figuurlijk bloot. Elk naakt zet een stap recht naar je toe. De serene naaktportretten laten de ultieme kwetsbaarheid zien. Met deze beelden zijn nieuwe, intrigerende composities gemaakt, als antwoord op de huidige tijdgeest.

VRIJHEID

De krachtige, iconische fotos van Micky Hoogendijk zetten de kijker aan het denken. Terugkerende themas in het werk van de fotograaf zijn religie, maatschappij, androgynie en mythologie. Daarbij is het begrip 'vrijheid' de rode draad.

Micky Hoogendijk (1970) woont en werkt momenteel in Los Angeles. In 2017 is haar autonome portretfotografie gebundeld in het boek Through the Eyes of Others' met tentoonstellingen in Museum Jan van der Togt in Amstelveen, Museum Jan Cunen in Oss en Museum CEART in Tijuana, Mexico. Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert haar werk ook op kunstbeurzen als de KunstRAI en PAN Amsterdam.

Meer informatie op www.galeriehanspersoon.nl en www.oogenlust.com   Museum & Galerie