UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Paasinspiratie opdoen in het Bakkerijmuseum Hattem
De bakkers van het Bakkerijmuseum in Hattem zijn er klaar voor!
De bakkers van het Bakkerijmuseum in Hattem zijn er klaar voor!


In het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem bent u aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor Pasen. Tijdens de voorjaarsvakantie (van 17 februari tot en met 3 maart) staat het museum bol van bakactiviteiten. Bakker Fred geeft u de broodnodige handvatten voor een geslaagde paasbrunch.

Tijdens zijn humoristische familievoorstellingen demonstreert Bakker Fred de fijne kneepjes van het vak. Laat u niet van de wijs brengen door zijn vingervlugheid, maar raak genspireerd door zijn vakmanschap. Met deeg, een schaar, een paar krenten en een enorme dosis humor presenteert de bakker u een scala aan paasbroodjes. Wie goed oplet tijdens de show in het museum, kan thuis de blits maken tijdens de eigen paasbrunch. Broodhaantjes, hazen en vogelnestjes maakt u in een handomdraai met Bakker Fred als leermeester!

LEUK VOOR KINDEREN

Extra aandacht is er tijdens de voorjaarsvakantie voor de jeugd, die verkleed als bakker, uitgenodigd wordt om de theorie in praktijk te brengen. Onder leiding van Bakker Martijn en zijn team gaan ze aan de slag met deeg, bloem en eerste klas amandelspijs. Daarbij worden de kinderen aangespoord om goed hun best te doen, want het eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tenminste, als ze zo lang kunnen wachten.

SPEURTOCHT

Naast bakplezier wil het Nederlands Bakkerijmuseum ook graag kennis overdragen en daarom is er voor de jeugd ook een zeer educatieve speurtocht samengesteld, waarin de rijke geschiedenis van brood en banket ruimschoots aan bod komt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag gesloten

Adres Nederlands Bakkerijmuseum: Kerkhofstraat 13, 8051 GG Hattem

  Museum & Galerie