UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Wegens groot succes extra voorstelling Carmen op 5 juli in Omniversum

Omdat Carmen, net zoals de overige producties van The Royal Opera, snel was uitverkocht, heeft Omniversum in Den Haag een extra voorstelling van Bizets geliefde opera ingelast op donderdag 5 juli om 19.30 uur. De ontvangst met een gratis welkomstdrankje is vanaf 19.00 uur. Tickets (19,50 euro) zijn te koop via shop.omniversum.nl.

Het eerste seizoen van Opera in Omniversum is een groot succes. De tickets voor de vier voorstellingen van The Royal Opera Die Zauberflöte, Macbeth, Carmen en Rigoletto waren razendsnel uitverkocht. Daarom heeft Omniversum een extra voorstelling ingelast van Carmen op donderdag 6 juli. Door de mix van passie, sensualiteit en Spaans temperament is George Bizets meesterwerk sinds de première in 1875 uitgegroeid tot een onweerstaanbare cocktail, die nog altijd in de Top 5 van meest uitgevoerde operas staat.

BEROEMDE MELODIEËN.

Carmen zit bomvol beroemde melodieën, zoals Don Josés La fleur qua tu mavais jetée, Carmens Habenera en het lied van de toreador. Regisseur Barrie Kosky maakt er een originele, weinig traditionele, maar niet minder meeslepende voorstelling van met een verteller en extra muziek. Jakub Hrua dirigeert het orkest en de hoofdrollen worden vertolkt door de Russische mezzosopraan Anna Goryachova (Carmen), de Italiaanse tenor Francesco Meli (Don José), de Russische sopraan Kristina Mkhitaryan (Micaëla) en de Litouwse bas-bariton Kostas Smoriginas (Escamillo).

LEVENSECHT

Opera in Omniversum is een nieuw fenomeen. Sommigen menen dat een voorstelling in een schouwburg niet te overtreffen is, maar nergens zit je zo dicht op de actie als in het fraaie Haagse filmtheater. De dramatiek, de passie, de emoties, je ervaart ze levensecht. Je ziet de operas op 140 vierkante meter van het koepelscherm en je kijkt de zangers daarbij recht in het gezicht. Met eersteklas geluid een meeslepende ervaring. Vanwege het grote succes presenteert Omniversum ook komend seizoen weer een aantal topproducties van The Royal Opera.

Omniversum ligt aan de Pres. Kennedylaan 5 in Den Haag.

Meer informatie op www.omniversum.nl   Theaters