UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Paul Groot in de huid van Cole Porter in musical Youre the Top
Paul Groot speelt Cole Porter. Foto Nico Kroon.
Paul Groot speelt Cole Porter. Foto Nico Kroon.


Youre the Top, een wervelende musical over het verborgen leven van de legendarische songwriter Cole Porter, komt vanaf januari 2018 terug in de theaters. Het is een Nederlands product ,dat met Willem Nijholt als Cole Porter uitverkochte zalen had, prijzen heeft gewonnen en vele reprises heeft gehad.

Dit theaterseizoen zal Paul Groot de rol van de Amerikaanse songwriter Cole Porter spelen en in deze voorstelling met het interessante (openbare en verborgen) levensverhaal en de prachtige songs die aanvullend zijn op het verhaal, schitteren.

Het verhaal is in het Nederlands, de songs in de originele Engelse taal.

DUBBELLEVEN

Cole Porter leidde een dubbelleven. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als Ive Got You Under My Skin, Night And Day, Evry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate.

Van 12 januari tot en met 12 mei 2018 te zien in 75 Nederlandse theaters. De première vindt plaats op 22 januari in de Stadsschouwburg Utrecht.

Meer informatie over de voorstelling,speellijst, kaartverkoop en toegangsprijzen is te vinden op www.yourethetop.nl   Theaters