UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Sterrin Smalbrugge met 'De Grote Reptielenshow' theater in
Sterrin Smalbrugge neemt het publiek mee in de wereld van de reptielen.
Sterrin Smalbrugge neemt het publiek mee in de wereld van de reptielen.


Na ongekend succes in collegezalen gaat reptielenexpert en ecoloog Sterrin Smalbrugge nu de theaters in! In een interactieve en educatieve show neemt zij het publiek mee in de bijzondere wereld van de reptielen.

Ondersteund met film- en videomateriaal vertelt zij alles over reptielen, van een kleine hagedis tot een levensechte cobra. Tijdens de show komen bezoekers live oog in oog te staan met minimaal 4-5 fenomenale reptielen, zoals de Cobra (verschillende soorten mogelijk), de ratelslang, de tijgerpython, de Madagaskar Boa, de regenboog boa en de Argentijnse reuzenteju hagedis.

VROUWELIJKE CROCODILE HUNTER

'Slangenmeisje' Sterrin Smalbrugge uit Rijssen treedt als eerste vrouw in de voetsporen van mannen als Freek Vonk en Steve Irwin. Ze studeert ecologie aan de Universiteit van Wageningen, gaf slangencolleges op universiteiten, haar Facebookpagina 'Sterrin's Wild World' heeft ruim 15.000 volgers en ze gaat nu de theaters in met De Grote Reptielenshow. Sterrin werkt, ook voor studie, achter de schermen samen met de bekende dierenvriend Freek Vonk. Daarnaast was ze te gast in het BNN-programma Proefkonijnen, had ze al eens Hart van Nederland op bezoek en verschijnt ze binnenkort in het glossy magazine van Chantal Janzen.

SPEELLIJST

27/08/17 Leidsche Rijn Festival Castellum Hoge Woerd

26/08/18 Uitmarkt Amsterdam Amsterdam

12/08/17 Vondelpark Openluchttheater Amsterdam

30/09/17 Diekhuus Middelharnis

04/03/18 Theater De Fransche School Culemborg

21/04/18 Idea RegioCultuurCentrum Soest

06/05/18 Rabotheater Hengelo Hengelo

  Theaters