UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Uit-winkelen
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Ontsnappen aan de winter? Roadtrip door Australië met Camptoo
De Great Ocean Road in het zuiden van Australië loopt van Melbourne naar Adelaide.
De Great Ocean Road in het zuiden van Australië loopt van Melbourne naar Adelaide.


Dé manier om te ontsnappen aan de herst- en winter in ons kikkerlandje? Stap op het vliegtuig naar zomers Down Under voor een toffe roadtrip met Airbnb on Wheels Camptoo! Het camperplatform heeft onlangs haar aanbod uitgebreid naar het land waar de roadtrip lifestyle is uitgevonden: Australië! Niet alleen huur je via Camptoo op een betrouwbare manier direct bij de campereigenaar, ook ben je verzekerd van goede service en ervaar je Australië zoals de locals het ervaren.

WILDE DIEREN OM DE CAMPER

Waarom een roadtrip door Australië een must is voor jouw bucketlist deze winter? Waar anders vang je meer dan eens een kangoeroe in je koplampen, spot je de beste surfstrandjes die je enkel met eigen vervoer ontdekt, knuffel je met koalas of bezoek je de meest afgelegen stad ter wereld! De avonturier overnacht in de Australische outback en valt in slaap met het geluid van wilde dieren die om de camper scharrelen, maar vergeet ook zeker niet de steden en stranden een bezoek te brengen.

DE IDEALE MAANDEN

December, januari en februari zijn dé ideale Australische maanden waarin je achter het stuur van je camper geniet van de zon hoog aan de hemel en een warme bries door het raam. Enthousiast geworden? Wij spotten twee routes voor roadtrippershart.

1. WILDLIFE & WIJN

Deze route staat ook wel bekend als de Great Ocean Road in het zuiden van Australië. Neem de tijd voor de ruim duizend kilometer lange route van Melbourne naar Adelaide, want onderweg vind je genoeg lust voor het oog! Test de Australische golven op de mooiste surfstrandjes, zoals Bells Beach of start hier je snorkelzoektocht naar de kleurrijkste vissen, geniet van een typisch Australische Shiraz uit wijnregios als de McLaren Vale en Barossa Valley of nestel je op het strand naast natuurfenomeen de Twaalf Apostelen.

2. KONINKLIJKE KUST

De naam zegt het eigenlijk al: deze route heeft klasse! Bezoek de hagelwitte stranden en felblauwe zee van de Whitsunday eilanden, kampeer tussen de palmbomen van Noosa, ontdek de onderwaterwereld via een duikexpeditie in de Great Barrier Reef en cross met een 4x4 over het grootste zandeiland ter wereld, Fraser Island. Als je geluk hebt, spot je ook nog eens walvissen! Huur je camper in Brisbane en volg je eigen pad langs de 1.800 meter lange kust van Queensland tot Cairns.

CAMPTOO

Camptoo is de Airbnb voor kampeerders en roadtrippers. Camptoo brengt huurders en verhuurders van campers en caravans bij elkaar. Campers en caravans staan gemiddeld 48 weken per jaar stil en dat is zonde. Dankzij Camptoo hoeft er minder geproduceerd te worden, gaan de kosten van het gebruik omlaag en beleven meer mensen de vrijheid van kamperen of roadtrippen in een uniek en persoonlijk kampeermiddel.

Meer informatie op www.camptoo.nl   Vakanties