UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Slapen op bijzondere locaties in Nederland
Een pipowagen is ook bijzonder om de nacht door te brengen.
Een pipowagen is ook bijzonder om de nacht door te brengen.


Door het mooie zomerweer kiezen steeds meer Nederlanders ten opzichte van voorgaande jaren voor een vakantie in eigen land. Vooral campings en bungalowparken zijn favoriet bij de Nederlander. Maar wat dacht u van slapen op een luxe cruiseschip of in een pipowagen? Voordeeluitjes.nl heeft een uniek aanbod van bijzondere overnachtingen in Nederland.

Beleef in Rotterdam de luxe van een cruiseschip aan de kade. Op het ss Rotterdam slaapt u aan boord in nostalgische sferen. Het ss Rotterdam is een voormalig passagiersschip van de Holland- Amerika Lijn en is volledig ingericht in de sfeer van de jaren vijftig.

OP PALEN

Liever uw eigen boot? Bij HouseBoat Rent to Enjoy in het Friese Warns huurt u uw eigen drijvende hotelkamer. In het Groningse Delfzijl beleeft u de zee op een andere manier. Het Eemshotel staat namelijk op palen in de Dollard. Hier zit u hoog en droog en heeft u een fantastisch uitzicht over de Waddenzee.

Liever met beide benen aan wal? Slaap dan in de sterrenstudios van Bed & Breakfast Het Rustige Heuveltje in Dwingeloo en geniet hier van de Drentse sterrenhemel. Slapen als een echte vorst kan in Hotel Kasteel de Essenburgh op de Veluwe. Het sprookjesachtige kasteel ademt nog historische sferen en de omgeving is een groene oase van rust.

PIPOWAGEN

Slaap ook eens in een authentieke pipowagen van Bed & Breakfast Vergeet me Niet in het Overijsselse Blokzijl. De knusse pipowagen Familie Bofkont staat op de minicamping in Sint Jansklooster, op negen kilometer van het bed & breakfast vandaan. Een onalledaagse slaapplek hoeft dus niet ver weg te zijn!

Bij Voordeeluitjes.nl boekt u gemakkelijk een bijzondere overnachting in eigen land!   Vakanties