UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Musical over Annie M.G. Schmidt in september van start
Simone Kleinsma in de rol van Annie M.G Schmidt.
Simone Kleinsma in de rol van Annie M.G Schmidt.


Na Ramses Shaffy, Robert Long en Wim Sonneveld krijgt ook Annie M.G. Schmidt de musical die ze verdient. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met Simone Kleinsma als Annie, is een bijzondere muzikale biografie. Vanaf 14 september zal de musical te zien en te horen zijn door het hele land.

De geestelijk moeder van Dikkertje Dap en Jip & Janneke schreef talloze liedjes, musicals, kinderboeken en was de creatieve kracht achter grensverleggende radio- en tv-programma's. Maar wie was de vrouw achter deze schrijfster? Dat ontdek je in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Vol scherpe humor en met vele bekende nummers, zoals 'Margootje', 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' en 'Vluchten kan niet meer'.
BEWOGEN LEVEN
In deze biografische musical blikt Annie M.G. Schmidt samen met haar zoon Flip (gespeeld door William Spaaij) terug op haar leven. Een bewogen leven vol hoogte- en dieptepunten. Hoe een Zeeuws meisje uitgroeide tot onze meest veelzijdige, meest geliefde schrijfster...
24 SEPTEMBER
Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat op 24 september a.s. in première in Amsterdam. Daarna volgt een grote tournee langs maar liefst 45 theaters. Van Groningen tot Maastricht en van Alkmaar tot Almelo.

Meer informatie op www.stage-entertainment.nl   Theaters