UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Attractieparken
LINKS
 
Uit je dak op het DÂK in Rotterdam
Uit je dak gaan boven op het DÂK in Rotterdam.
Uit je dak gaan boven op het DÂK in Rotterdam.


Van 21 juli tot en met 13 augustus je in Rotterdam het DÂK weer op. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de populaire Witte de Withstraat op APCOA Parking Westblaak. DÂK is de plek bij uitstek om de zomer te vieren, met live optredens, salsa en reggae avonden, Rotterdamse DJs, en sport.

POP-UP STADSPARK

Gedurende drie weken wordt een betonnen, maar groene parkeergarage in het centrum van Rotterdam omgetoverd tot zomers stadspark. Op DÂK geniet van je (live) muziek uit alle windstreken, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margaritas, staan de tafeltennis en hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op barbecues die woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 roodgloeiend staan.

WERELDREIS

Dit jaar maken de kinderen op DÂK hun eerste wereldreis, waarin ze meegenomen worden in de muziek en dans van andere culturen, terwijl hun ouders het fanatieke kind in zichzelf terugvinden rond de tafeltennistafel. Iedere dag waan je je in een ander werelddeel, met muzikanten uit Maleisië, Cuba, Turkije en Rotterdam. Op zaterdag is Sportdâk terug, met een jeu de boule, tafeltennis en zelfs een trefbaltoernooi!

SOCIAL BBQ

Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus kosten besparen en gezellig eten doe je bij ons aan de Social BBQ. In dit op D K gelanceerde concept mogen bezoekers hun eigen eten meenemen en dit zij aan zij met vrienden en volslagen vreemden bereiden. Voor degenen die in de watten gelegd willen worden staan de BBQties klaar, met biologische ham-, maar ook verschillende vegetarische burgers. Door daarnaast ook op een leuke manier aandacht te vragen voor gescheiden afvalinzameling, pogen de organisatoren onze footprint met D K zo klein mogelijk te houden!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 16:00 23:00 uur, op zaterdag van 14:00 23:00 uur en op zondag van 14:00 22:00 uur.

Maandag en dinsdag gesloten

Locatie: Kromme Elleboog in Rotterdam

Meer informatie op www.dak-rotterdam.nl   Evenementen