UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Beleef zomerse avonturen in Avonturenpark Hellendoorn!
De Drakenridders geven dagelijks shows in Avonturenpark Hellendoorn.
De Drakenridders geven dagelijks shows in Avonturenpark Hellendoorn.


Avonturenpark Hellendoorn, het familiepretpark met dertig topattracties voor de hele familie, biedt deze zomer als extra attractie de waanzinnige zomershow De Drakenridders'. Bezoekers kunnen in de vakantie iedere dag genieten van een spannende show met dappere ridders en gevaarlijke draken. Daarnaast kunnen zij waterpret beleven in Aquaventura Slidepark, waar de kleintjes spelen bij de waterspeeltuin en de durfals van maar liefst 11 waterglijbanen kunnen zoeven. Bovendien kan iedereen zich vier woensdagen in augustus lekker lang in het park vermaken tijdens de Zinderende Zomeravonden.

Het verhaal van 'De Drakenridders' speelt zich af in de wereld van Hellendra, de gewetenloze draak van de vorig jaar geopende attractie 'Het DrakenNest'. Hellendra bewaart gestolen waardevolle schatten in een verlaten kasteel. Lukt het de dappere ridders deze heelhuids terug te veroveren met hun indrukwekkende stunts? De show is geschikt voor de hele familie en is tot en met 2 september meerdere malen per dag te zien in Avonturenpark Hellendoorn.

AQUAVENTURA SLIDEPARK

Beleef tot en met september waterpret in het Aquaventura Slidepark! Met 11 spectaculaire waterglijbanen, een heerlijk zandstrand om te zonnen en voor de dreumesjes een waterspeeltuintje, is het waterpark deze zomermaanden de ideale plek om heerlijk te vertoeven. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree voor Aquaventura bedraagt € 3,-.

ZINDERENDE ZOMERAVONDEN

Ook dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn weer Zinderende Zomeravonden! Op deze zomeravonden is het park langer geopend waardoor nog langer genoten kan worden van de topattracties en shows die het park te bieden heeft. De attracties zijn dan open tot 21.30 uur en iedere Zinderende Zomeravond wordt feestelijk afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur. De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op 1, 8, 15 en 22 augustus.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 1 april t/m 28 oktober 2018 en de entreeprijs bedraagt € 23,50. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoen Pas 2018 is al verkrijgbaar vanaf € 57,50 per seizoen. In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, seizoenspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.   Attractieparken