UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Ernst en Bobbie met komische Sinterklaasshow het land in
Ernst en Bobbie maken een komische theatershow met Sinterklaas.
Ernst en Bobbie maken een komische theatershow met Sinterklaas.


Het populaire duo Ernst en Bobbie treedt van 19 november t/m 2 december op met de komische theatershow Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. In theaters door heel Nederland organiseren de twee soepkippen de verjaardag van Sinterklaas, waar natuurlijk van alles mis gaat. Dit zorgt voor een grappig en spannend avontuur. Met klassieke Sinterklaasliedjes is dit een show voor het hele gezin.

Zodra Sinterklaas weer naar huis is, komen Ernst en Bobbie terug in de theaterzalen met De Vakantieshow. Een show waarin wederom onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee kinderhelden. De Vakantieshow is van 17 december 2017 tot en met 27 mei 2018 te zien.

SPANNENDE VERJAARDAG VOOR SINTERKLAAS

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

SPEELPLEZIER

Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogrammas en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas is bij te wonen in vijf verschillende theaters op onderstaande data.

SPEELLIJST

19-11-2017 Theater De Leest (Waalwijk)

22-11-2017 Stadsgehoorzaal Vlaardingen (Vlaardingen)

25-11-2017 Schaffelaartheater (Barneveld)

26-11-2017 Cultureel Centrum De Nobelaer (Etten-Leur)

02-12-2017 Theater De Stoep (Spijkenisse)

Meer informatie opwww.ernstbobbie.nl   Theaters