UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Kasteel Keukenhof stelt deuren open voor aanstaande bruidsparen
Kasteel Keukenhof is een prachtige locatie om te trouwen.
Kasteel Keukenhof is een prachtige locatie om te trouwen.

Verliefden die trouwplannen hebben moeten zondag 24 september vrij houden in hun agenda. Op deze dag opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Kasteel Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig aan in trouwsferen aan om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggende landgoed te tonen. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 uur en toegang is gratis.

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek verwelkomt een schitterend historisch landgoed aanstaande bruidsparen. Verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer.
UNIEKE LOCATIES
Kasteel Keukenhof beschikt over uniek locaties: ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal; een indrukwekkend kasteel, het statige Koetshuis of een levendig boerderijplein met Hofboerderij. Alle locaties zijn aangewezen als officiële trouwlocatie.

Trouwen mag vandaag de dag in een van de historische salons van het kasteel, onder het trouwprieel in de kasteeltuin of op een unieke plek midden in het bos. Naast de huwelijksvoltrekking kunnen bruidsparen bij Kasteel Keukenhof terecht voor hun complete bruiloft, want zowel de ceremonie, receptie, diner als feest kunnen hier worden georganiseerd. Er wordt aandacht gegeven aan herenkleding, aankleding en decoratie, bruidsjurken, bloemen, bruidstaarten, huwelijksringen, bruiloftsentertainment, catering, trouwambtenaar, fotografie en aan het trouwvervoer.

Kasteel Keukenhof ligt aan Keukenhof 1, 2161 AN Lisse.

  Dagtips