UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Museum & Galerie
Vakanties
Dierentuinen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Dudok opent nieuwe vestiging in het Euromastpark in Rotterdam


Stadsbrasserie Dudok, met vestigingen in Rotterdam, Arnhem, Den Haag en Tilburg, heeft in Rotterdam een nieuwe zaak geopend in het Euromastpark onder de naam Dudok In Het Park. Het is een dagzaak in een monumentaal pand midden in het groene hart van de stad. Op zondagochtenden verandert de locatie in een concertpodium voor jazz, klassiek en wereldmuziek.

Moeders met kinderwagens, hardlopers. Rotterdammers die in het gras een boek lezen. Het Park bij de Euromast bruist. Dudok brengt met Dudok In Het Park nog meer leven in de brouwerij. De nieuwste aanwinst is een prachtige plek om in de zon te genieten van de lekkernijen van de bekende Dudok-kaart (zoals de beroemde appeltaart en bitterballen!) en het uitzicht op de Euromast. En dat doe je natuurlijk aan een tafeltje op het ruime terras!

PLEK MET HISTORIE

Dudok In Het Park is te vinden in het monumentale Heerenhuys aan de rand van het park. Het pand stamt uit 1570 en heeft een bekend horecaverleden. Onder de vlag van Dudok deed het dienst als de restaurants Heerenhuis De Heuvel en Zochers. Later werd het Heerenhuys omgedoopt tot trouwlocatie. De afgelopen maanden is het Rijksmonument gerenoveerd en omgebouwd tot Dudok In Het Park.

ROMANTISCHE LOCATIE

De zaak heeft een eigen uitstraling, maar in de details komt het DNA van Dudok terug. Aad van der Wel, mede-eigenaar van Dudok. Het pand heeft een romantische sfeer. Het is iets vrouwelijker dan bijvoorbeeld onze locatie op De Meent. Zon uitstraling past goed bij het historische pand. Dudok In Het Park is heel bewust een dagzaak. Dat sluit aan bij deze plek, legt Van der Wel uit. Dudok In Het Park omarmt ook de buren van Het Park, zoals het Erasmus MC en de culturele initiatieven die worden genomen. We bewegen mee met het ritme van het park. In de zomermaanden blijven we langer open en kunnen gasten ook iets kleins eten van de kaart. We zetten vooral in op de daggasten die komen voor een kop koffie, lunch, borrel of onze Dudok High Tea.

MUZIEK IN HET PARK

Dudok In Het Park vervult een voortrekkersrol voor activiteiten in Het Park. Vanaf 20 mei is de nieuwe zaak bijvoorbeeld elke zondagochtend (t/m augustus) een concertpodium voor klassiek, jazz en wereldmuziek. Aanvang: 11:30 uur. Meer informatie over de programmering vind je op www.heerenhuyskamerconcerten.nl.

ZAALVERHUUR

Het Heerenhuys staat al jaren bekend als trouwlocatie. In de echt treden kan nog steeds. Maar ook voor andere festiviteiten en evenementen, zoals jubilea, recepties en bedrijfsuitjes, verhuurt Dudok In Het Park haar prachtige Zocherskamer en Parkzaal. Meer op www.dudokinherpark.nl/zalen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Open: dinsdag t/m zondag 10:00 18:00 uur

Locatie: Dudok In Het Park, Baden Powellaan 112, 3016 GJ Rotterdam

Website: www.dudokinhetpark.nl

Facebook: www.facebook.com/dudokinhetpark
  Uit eten