UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Seizoenswandeling: lente wordt zomer
Het Groninger Landschap wil de cultuurhistorische waarde van het landschap en de natuur onder de aandacht brengen en laten beleven. Foto Corné Sparidaens
Het Groninger Landschap wil de cultuurhistorische waarde van het landschap en de natuur onder de aandacht brengen en laten beleven. Foto Corné Sparidaens


Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 23 juni de tweede seizoenswende wandeling van 2018. De nadruk bij deze excursie ligt op het wandelen, waarbij we in 2018 vier keer (lente, zomer, herfst en winter) dezelfde route afleggen, telkens rond de data wanneer de seizoenen wisselen. Welke veranderingen zien we per seizoen in het landschap? In kleine groepjes vertellen de gidsen tijdens het wandelen over de omgeving. De deelnemers wandelen door het mooie Reitdiep landschap en krijgen onderweg gelegenheid om fotos te maken.

Het Groninger Landschap wil de cultuurhistorische waarde van het landschap en de natuur onder de aandacht brengen en laten beleven. De gidsen vertellen over het ontstaan van het unieke 2500 jaar oude wierdenlandschap met de borgen, kerken, dijken en rivierbeddingen en laten u de schoonheid ervan ervaren.

KOSTELOOS

Hoog en waterdicht schoeisel (wandelschoenen) is noodzakelijk en honden zijn niet welkom. De route gaat voor 80% langs wandel- en fietspaden. De wandeling is circa 20 kilometer lang. Meewandelen is kosteloos. Onderweg wordt een horeca gelegenheid aangedaan om iets te drinken. U dient zelf voor een lunchpakket en drinken voor onderweg te zorgen.

Aanmelden via: www.groningerlandschap.nl / activiteiten

Verzamelpunt: Parkeerplaats Harssensbosch, Winsumerweg 6 Adorp

De excursie duurt van 9.00 - 16.30 uur.

Meer informatie op www.groningerlandschap.nl   Wandelen