UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
CD- en Platenbeurs in Neerkant
Op zoek naar die ene plaat die nog in je collectie ontbreekt.
Op zoek naar die ene plaat die nog in je collectie ontbreekt.


Oldies Club Neerkant organiseert op zondag 24 september aanstaande een grote internationale CD- en Platenbeurs. De beurs wordt gehouden in gemeenschapshuis "De Moost", gelegen aan de Moostenstraat 3 te Neerkant. De zaal gaat open om 11.00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn.

Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, lps, CDs en DVDs. Oldies Club Neerkant bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en organiseert al vanaf het prille begin de bekende platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer door vele muziekliefhebbers uit heel Nederland, België en Duitsland bezocht worden (aldus een enquête, gehouden onder de beursbezoekers). Op deze beurs kan niet alleen gekocht worden; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

CASSETTEBANDJE

Tijdens de platenbeurs zal het cassettebandje centraal staan. Jarenlang heeft men hier niet meer naar omgekeken, maar ook het cassettebandje beleeft een heuse come back.

Ook bezitters van de razend populaire jukeboxen komen in Neerkant aan hun trekken, want of het nu oude meezingers of meedeiners zijn, vele favoriete deuntjes waar u wellicht lang voor hebt moeten zoeken, liggen op deze CD- en Platenbeurs op u te wachten. En bijna altijd gesorteerd op artiest, jaartal of muzieksoort.

De zaal is geopend tot 17.00 uur en de entree en het parkeren is gratis!

  Beurzen