UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Ciro Artwalk unieke kunstwandeling in het groen van Horn
De Ciro Artwalk is een unieke kunstwandeling door de bossen rond Horn.
De Ciro Artwalk is een unieke kunstwandeling door de bossen rond Horn.

Nog t/m 18 september kun je dagelijks de Ciro Artwalk beleven , een gratis kunstwandeling in en rondom het terrein van Ciro in Horn lopen. Bijna 200 kunstwerken van prominente beeldhouwers zijn hier de komende drie maanden te bewonderen.

De Ciro Artwalk past in de gedachte dat creativiteit de bodem moet zijn om de beste zorg te leveren. Met anders kijken kunnen vastgeroeste patronen worden doorbroken en dat maakt ooit het verschil. Net zoals Ciro het verschil wil maken met de gespecialiseerde behandelingen voor patiënten met zeer ernstige long- en hartaandoeningen.
KUNST, NATUUR EN ZORG KOMEN SAMEN
Alle opgestelde werken van de Ciro Artwalk vormen samen met de bosrijke omgeving een bijzonder geheel. De beelden roepen verschillende emoties op - kunnen confronterend of juist grappig zijn, maar geven vooral ruimte aan eigen verbeelding. De kunstwandeling in het groen zorgt voor ontspanning en nodigt uit tot een goed gesprek. Juist dit zijn twee elementen die patiënten van Ciro tijdens een zwaar revalidatieprogramma verlichting kunnen bieden, aldus Ingrid Augustin, Raad van Bestuur Ciro.
GRATIS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN
De Ciro Artwalk is nog tot 18 september 2017 iedere dag gratis toegankelijk van 9.00 tot 17.00 uur. De wandelroute in het bos gaat over verharde paden en is daarmee ook geschikt als uitje voor mensen met een beperking. De start is bij de receptie/hoofdingang van Ciro, waar ook een gratis wandelbrochure verkrijgbaar is.

Kijk voor meer informatie op www.ciro-horn.nl/artwalk.   Dagtips