UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Rotterdams eerste Gin Festival in Cruise Terminal op Kop van Zuid
Ook Rotterdam krijgt zijn eigen Gin Festival.
Ook Rotterdam krijgt zijn eigen Gin Festival.


Cruise Terminal Rotterdam wordt op zaterdag 23 juni omgetoverd tot een heus gin-paradijs. Tijdens de eerste editie van dit Gin Festival kunnen bezoekers allerlei verschillende G&Ts proeven, terwijl ze uitzicht hebben op de prachtige Rotterdamse skyline.

,,Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. Na het grote succes in Utrecht en Amsterdam werd het hoog tijd voor een derde locatie. We zijn trots dat de liefde voor gin én Rotterdam samenkomt op deze zomerse zaterdag, vertelt medeorganisator Rick van Bezooijen.

PROEVERIJ

In de populaire Cruise Terminal Rotterdam op de Kop van Zuid worden honderden gins, jenevers, cocktails en tonics met trots gepresenteerd. De hele dag staat in het teken van een uitgebreide proeverij. Bij de entree wordt een bijbehorend proefglaasje meegegeven dat bij het ticket is inbegrepen. Hiermee kunnen de verschillende soorten merken uit binnen- en buitenland worden getest.
Naast de grote namen als Bobbys, Hendricks en Loopuyt vertellen ook de kleinere vertegenwoordigers de mooiste verhalen en geschiedenis van allerlei verrassende soorten gin. Ook zelf op ontdekkingstocht? Bezoek dan het Gin Lab en test de verschillende combinaties tot je je favoriet hebt gevonden! Drinken met een lege maag is natuurlijk geen goed plan, daarom is er een uitgebreide foodcourt aanwezig met diverse street food bites.

NIEUWE MERKEN

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. Het populaire drankje G&T is onderdeel geworden van elke bar en de afgelopen jaren komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle exclusieve en populaire gins kennis te maken. Ontmoet de makers en de verhalen van de dranken en proef de lekkerste combinaties!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Wilhelminakade 699, Rotterdam

Het ginfestival duurt van 15.00-22.00 uur.

Tickets zijn te krijgen via: www.ginfestival.nl/tickets-rotterdam/

Meer informatie op www.ginfestival.nl/rotterdam   Evenementen