UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Smullen van het Witte Goud in de Aspergewinkel
De Aspergewinkel in Den Bosch. Foto Eva de Schipper
De Aspergewinkel in Den Bosch. Foto Eva de Schipper


Tijdens het aspergeseizoen 2017 strijkt Dé Aspergewinkel tijdelijk neer in hartje Den Bosch om iedereen kennis te laten maken met de wereld van het witte goud. Van donderdag 13 april tot en met 24 juni kunnen bezoekers bij de winkel in de Visstraat 14 in Den Bosch terecht voor dagverse asperges, kookgerei, receptenboeken, verse maaltijdpakketten, workshops en kookdemonstraties.
Vers gekochte asperges kunnen meteen worden geschild in de schilmachine en het winkelpersoneel staat klaar om alle mogelijk vragen over asperges te beantwoorden. Van bewaartips tot het delen van leuke feitjes en weetjes over dit oer-Nederlands product. Ook zijn er regelmatig proeverijen van aspergegerechten én van bijzondere specialiteiten, zoals asperge ijs, asperge vlaaitjes en asperge wijn.
VERRASSENDE COMBINATIES
Dé Aspergewinkel is een initiatief van ZON fruit & vegetables, in samenwerking met MAGGI, onderdeel van Nestlé. Wij willen de consument graag inspireren over de Koningin der Groente, de asperge. Onder het motto Beleef, Proef en Ontdek laten wij zien dat naast de traditionele gerechten ook andere verrassende combinaties mogelijk zijn. Zo weten mensen vaak niet dat asperges ook in de wok of op de BBQ kunnen worden bereid. Of dat er naast witte en groene asperges ook paarse asperges bestaan. Die laatste zijn overigens rauw het aller lekkerst!, aldus Michiel Geraedts, Manager marketing en retail van ZON.
PRAKTISCHE INFORMATIE
. Dé Aspergewinkel is open tot en met 24 juni, van dinsdag t/m zondag.
. Adres: Visstraat 14 in Den Bosch.
. Gratis kookdemonstraties door professionele kok van donderdag t/m zondag.
. Gratis proeverijen op dinsdag en woensdag.

Meer informatie op www.deaspergewinkel.nl   Uit eten