UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Tracing Thomas: uniek spektakelspel op Forteiland in IJmuiden


Tracing Thomas op het forteiland in IJmuiden is deze zomer het spektakelspel voor de liefhebbers van gaming, escaperooms en theater. Bij deze unieke vorm van entertainment gaat het publiek vanaf 10 mei met achttien professionele acteurs op een duistere locatie op zoek naar het mysterie van de verdwenen Thomas. Afgesloten van de wereld en zonder mobiel bereik wordt men ondergedompeld in een andere, geheimzinnige wereld.

Deze drie uur durende experience, waar je met een boot naar toe wordt gebracht, is een belevenis die je niet snel vergeet. Om het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen, doet de politie een beroep op de aanwezigen. Zodra je het historische fort betreedt, stap je een ondergrondse wereld binnen vol donkere, nauwe gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers met een ingewikkeld gangenstelsel waar de tijd stil heeft gestaan. Daar ga je op zoek naar aanwijzingen en ondervraag je getuigen. Je speelt als het ware de hoofdrol in je eigen detective. Alles met maar één doel: het mysterie rondom de verdwijning van Thomas ontrafelen.

SPANNEND DECOR

Het forteiland ligt in de monding van het Noordzeekanaal in IJmuiden. Het staat op vier hectare grond en het lange gangenstelsel met meer dan veertig kamers en zalen, verdeeld over drie verdiepingen, is nu het spannende decor voor een onvergetelijke ervaring.

In Amerika en Engeland is deze nieuwe vorm van entertainment enorm populair. Met de komst van Tracing Thomas is deze unieke experience nu voor het eerst op het vaste land van Europa te beleven.

HISTORIE

Forteiland IJmuiden is aangelegd rond 1885 als belangrijk verdedigingspost van de toegangspoort tot Amsterdam. In de Tweede Wereldoorlog maakte het Forteiland deel uit van de beruchte, door de Duitsers aangelegde, Atlantikwall. In deze periode werden er ook extra Duitse bunkers op het eiland gebouwd.

Voor kaartverkoop en meer informatie ga naar www.tracingthomas.nl   Evenementen