UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Attractieparken
LINKS
 
Asperges,aardbeien, haring en kreeft bij Hostellerie De Hamert
De Hamert heeft in de maanden juli en augustus heerlijke kreeftarrangementen.
De Hamert heeft in de maanden juli en augustus heerlijke kreeftarrangementen.

Hostellerie de Hamert in Wellerlooi organiseert de komende tijd een aantal heelrijke culinaire hoogstandjes.

MAATJESFESTIVAL

De eerste maatjes worden op 17 juni in Scheveningen geveild. Wat is er heerlijker dan een echt seizoensmenu? Maatjes, asperges en aardbeien. Dat is driedubbel genieten. Omdat maatjes nu op zn lekkerst zijn, viert De Hamert dat tijdens het Maatjesfestival op donderdag 22 juni. Vanaf 18.00 uur is het smullen van de maatjes, daarna van een heerlijk aspergemaal, begeleid door de aspergewijn 2017. De kosten bedragen (volop maatjes en Corenwijn, aspergemenu, wijn en koffie) slechts 75,00 euro per persoon.

ADIEU ASPERGE IN KASTEELTUINEN ARCEN

Op zondag 25 juni wordt er in de Kasteeltuinen groots afscheid genomen van de Koningin van de Groente, de Asperge. Een hele middag genieten met veel culinaire aspergehapjes, heerlijke wijn, drankjes en gezellig entertainment. Diverse topchefs presenteren heerlijke aspergegerechten onder het genot van een goed glas wijn en een muzikale invulling. Trakteer u zelf en kom met familie, vrienden of zakenrelaties naar deze gezellige middag in Casa Verde. Kaarten bestellen via aspergebroederschap@gmail.com.

KREEFTENMAANDEN JULI EN AUGUSTUS

In juli en augustus serveert De Hamert traditiegetrouw een vijf gangen kreeften-menu voor de zeer zomerse prijs van € 67,50 per persoon. Kom lekker genieten op het mooie Maasterras en voel u als een God in "De Hamert". Wanneer u na al dit lekkers wilt blijven slapen kosten de kamers ook € 67,50 per persoon op basis van 2 personen (inclusief ontbijt).

Meer informatie op www.hamert.nl en telefoonnummer 077-4731260.   Uit eten