UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Slagharen viert 55-jarig jubileum met nieuwe ingang en veel entertainment
Attractiepark Slagharen betreed je nu via een nieuwe ingang.
Attractiepark Slagharen betreed je nu via een nieuwe ingang.


Attractie- & Vakantiepark Slagharen viert komende seizoen feest vanwege het 55-jarig bestaan. Dat betekent dat bezoekers het hele seizoen worden verrast met tal van leuke activiteiten. Maar dat is niet het enige wat er komend jaar gaat gebeuren, zo draait in El Teatro de 4D-film Looney Tunes, worden de gasten via een nieuwe entree ontvangen, biedt het park nieuw entertainment en opent Main Store gifts & souvenirs.

De entree is vernieuwd. De kassas bevinden zich in het eerste gebouw en er is een brede doorgang voor gasten die al een toegangsbewijs hebben, zij kunnen in één keer doorlopen naar de toegangscontrole. Mascottes Randy & Rosie heten de gasten welkom vanaf het balkon.

PARKEERPLAATS AANGEPAST

Daarnaast is de infrastructuur op de parkeerplaats aangepast, zowel de ingang als de uitgang van de parkeerplaats zijn verplaatst. Al het bezoekersverkeer voor zowel het attractiepark als het vakantiepark gaat vanaf dit jaar via één ingang de parkeerplaats op. Tevens is er een Kiss & Ride gerealiseerd, waar bezoekers veilig kunnen worden weggebracht en opgehaald.

ENTERTAINMENT

Dit jubileumseizoen is het entertainmentaanbod compleet vernieuwd. Randy & Rosie krijgen hun eigen parkshow in de Music Hall en in het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd.

Niet alleen het entertainment op het attractiepark is vernieuwd, ook het aanbod voor de verblijfsgasten is uitgebreid. Er wordt een brede variatie aan activiteiten georganiseerd, waaronder sport & spel, mini-disco, yoga, djembé workshops, speurtochten en er worden verhalen verteld rondom het kampvuur. In de Music Hall vinden verschillende shows plaats, zoals de Welkom Show, The Family Game Show, Playbackshow, Musical Sing-a-Long en uiteraard de A-Meezing Bingo. Voor ieder wat wils!

MAIN STORE GIFTS & SOUVENIRS

In de Main Street wordt een nieuwe winkel geopend, geheel ingericht naar het thema Indian met een modern tintje. In deze winkel vindt men de topproducten van Slagharen, vandaar ook de naam Main Store gifts & souvenirs.

JUBILEUM EVENTS

De evenementenkalender is dit jaar weer goed gevuld met activiteiten voor jong en oud. Op 24 maart kunnen Gouden-abonnementhouders de vorig jaar geopende achtbaan Gold Rush by night beleven.

Op 1 april vindt het YouTube@Slagharen event plaats met vloggers Kalvijn, Milan Knol, Bokado en Vaeltax. De bezoekers kunnen ze vragen stellen, met ze op de foto en een handtekening scoren. Men kan ervaren hoe het is om een echte vlog op te nemen en je leert hoe de YouTubers steeds weer een gave vlog bedenken.

Van 3 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt er bij het invallen van de schemering niet één, niet twee, maar duizenden lampjes ontstoken. Tijdens Miracle of Lights trekt een parade met verlichte wagens en artiesten door het attractiepark. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire nieuwe show inclusief water, lasers en vuurwerk.

WINTER SLAGHAREN

Winter Slagharen is dit seizoen iedere zaterdag en zondag van 3 november t/m 23 december en de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019).

MEER INFORMATIE

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van 16 maart tot en met 28 oktober 2018 dagelijks geopend, tijdens Winter Slagharen op weekenddagen in november en december en alle dagen tijdens de gehele kerstvakantie.

  Attractieparken