UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Nieuwe Elvis-theatershow
Pete en Ben Thompson brengen een nieuwe Elvis-show
Pete en Ben Thompson brengen een nieuwe Elvis-show

Veertig jaar na zijn overlijden leeft Elvis Presley nog altijd voort. De muziek van The King Of Rock n Roll is nog altijd springlevend en zal voor altijd blijven bestaan. Voor makers van het succesvolle Elvis 80th Anniversary Concert was het dan ook de hoogste tijd voor een nieuw Elvis-spektakel. We Remember Elvis Presley trakteert je op een avond met zijn grootste hits en favoriete nummers, gebracht door de beste Elvis Tribute Artists en een grote live-band. We Remember Elvis Presley is vanaf 12 april te zien in theaters door heel Nederland.

Na het grote succes van de theatershow Elvis 80th Anniversary Concert brengen dezelfde makers een geheel nieuw, audiovisueel Elvis-spektakel naar de theaters. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Met s werelds beste Elvis Tribute Artists Pete en Ben Thompson. Dit tweetal wordt ondersteund door een spetterende live-band. Elvis well be back in the building!

DOMMELGRAAF THEATERPRODUCTIES

Het team van DommelGraaf brengt elk seizoen diverse voorstellingen van verschillende disciplines uit buiten- en binnenland naar het theater. Naast Abafazi brengt DommelGraaf dit seizoen ook nog de opera Madame Butterfly, het operagala A Night At The Opera en de romantische balletten De Notenkraker, Het Zwanenmeer en Sleeping Beauty. Daarnaast brengt DommelGraaf odes aan muzieklegendes met de theaterconcerten Simon & Garfunkel - The Story en A Tribute to Karen Carpenter. Ook de theatervoorstellingen van Big Black and Beautiful, Hans Liberg, Karin Bloemen en Ruth Jacott staan via DommelGraaf op de planken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

We Remember Elvis Presley is van 12 april t/m 10 juni te zien in theaters door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst zijn terug te vinden op www.wereldtheater.com.   Theaters