UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Sprookjescamping uitgebreid met overdekte Kasteeltuin
De Sprookjescamping blijft vernieuwen, zoals nu een overdekt speelparadijs
De Sprookjescamping blijft vernieuwen, zoals nu een overdekt speelparadijs


Sprookjescamping de Vechtstreek heeft er een nieuwe trekpleister bij. Vanaf Pasen is deze vijf sterren ANWB Top camping een gloednieuw overdekt speelparadijs rijker: de Kasteeltuin. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen op uitdagende speeltoestellen, terwijl hun (groot)ouders genieten van een kopje koffie in de vernieuwde horecagelegenheid of boodschappen doen in de nieuwe winkel. Weer of geen weer, kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de Sprookjescamping.

Sprookjescamping de Vechtstreek is een vijfsterrencamping met een eigen Sprookjesverhaal en Sprookjesfiguren. Samen met onder andere Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins en Bumpie de Beer beleven kinderen er de mooiste avonturen.
VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Er zijn verschillende accommodatie-typen, variërend van een eigen kampeerplek tot een knusse houten Sprookjes Kota en van een Sun Lodge met groot dakterras tot een Kasteel Lodge, waar kinderen zich prins(es) van het kasteel kunnen wanen. De camping beschikt onder andere over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 buitenspeeltuintjes en vanaf dit voorjaar ook een nieuwe binnenspeeltuin, horecagelegenheid en winkel.
BINNENSPEELPARADIJS
Het binnenspeelparadijs de Kasteeltuin bestaat uit een gedeelte met speeltoestellen van zachte materialen, zoals een glijbaan en doorkruiptunneltje, waar kinderen tot en met 3 jaar heerlijk en veilig kunnen spelen. Kinderen vanaf 4 jaar leven zich uit in een apart, uitdagend speelgedeelte, waar volop geklauterd en geklommen kan worden. Bovendien zijn er in de Kasteeltuin diverse familiespellen aanwezig en een magische zandhoek die zorgen voor veel speelplezier.
OOK LEUK VOOR OUDERS
Ouders genieten van hun spelende kinderen en houden een oogje in het zeil onder het genot van een hapje en drankje in het zitgedeelte bij de twee speelgebieden of in de eeterij. De campingwinkel voldoet dit jaar nog beter aan de wensen van de bezoekers. De winkel is ruimer van opzet en biedt naast een uitgebreid assortiment aan Sprookjescamping merchandise ook de meest noodzakelijke producten voor een heerlijke vakantie.
VECHTDAL
De Sprookjescamping is gelegen in het prachtige Vechtda,l waar heerlijk kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. De Sprookjescamping opent is vanaf 7 april weer geopend.

  Campings