UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Rondreizend Food Festival TREK verder uitgebreid
TREK is gratis toegankelijk voor jong en oud
TREK is gratis toegankelijk voor jong en oud


Rondreizend Festival TREK zal komende zomer voor de vierde keer op rij stadsparken door het hele het land omtoveren tot openluchtrestaurants. Na het overweldigende succes van vorig jaar, met ruim 295.000 bezoekers, zal het grootste food festival van Nederland tussen 11 mei en 10 september 2017 in negen steden te bezoeken zijn.

Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag kunnen met de komst van festival TREK weer rekenen op een perfecte mix van lekker eten & drinken, gecombineerd met een grote variëteit aan theater, kleinkunst en live muziek; waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde, opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Ook kun je je hart ophalen in één van de oude kermisklassiekers.

OPENING

De officiële opening van het food truck seizoen en de aftrap van de landelijke tour vindt plaats in het weekend van 11 t/m 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival, dat onder leiding staat van de BurgeRmeester van TREK, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

FESTIVAL TREK VERRAST

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chefs Table in één van de mobiele foodtrucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een zomer lang getrakteerd. Bij de speciaalbier bus, en de uitgebreide wijn- en cocktailbars kan de dorst gelest worden.

MEER DAN ALLEEN LEKKER ETEN EN DRINKEN

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan Festival TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen een podium in de kamer van de BurgeRmeester van TREK. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Naast de grote variëteit aan eten, drinken en vermaak is er ook aan de kleinste TREK bezoeker gedacht met o.a. een kindertheater, kookworkshop en oud Hollandse spelletjes.Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival glas bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een nieuw exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Meer informatie op www.festival-trek.nl   Festivals