UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Hofhouse opent nieuwe pop-up zaken: Madame Gao en Boogie Street Food
Hofhouse is de nieuwste hotspot van Den Haag.
Hofhouse is de nieuwste hotspot van Den Haag.

De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij Boogie Street Food. Uiteraard zijn ook nog steeds SLA, Burgerz, Italiaan Da Portare VIA, Mexicaan MadMex, en de overheerlijke koffie en tostis van Toastable op hun vaste stek te vinden.

En goed nieuws voor degene die het liefst s morgens meteen al neerstrijken in Hofhouse, want vanaf nu is er het Hofhouse ontbijt met onder andere overheerlijke Overnight Cinnemon oats van SLA en een verse Jus dorange. Dat is nog eens een heerlijk en gezond begin van de (werk)dag!

EEN BEETJE SINGAPORE IN DE HOFSTAD

Elk kwartaal verwelkomt Hofhouse nieuwe horecaconcepten in de pop-up zaken en dat betekent dat er steeds iets nieuws valt te ontdekken in de nieuwe parel van Den Haag, die in juni haar deuren opende. De eerste nieuwkomers zijn Madame Gao en Boogie Street Food. Bij Boogie Street Food proef je de kruidige en kleurrijke keuken van Singapore. Eigenaar Marcel en zijn team koken er elke dag verse gerechten uit dit Aziatische land. Authentieke gerechten, maar met een moderne twist.

Marcel kent de keuken, die bestaat uit een smeltkroes van Aziatische culturen, op zijn duimpje. Hij groeide er namelijk op en at er bij talloze food courts. Hij leerde er onder meer het traditionele gerecht Laksa, een pittige kokos-limoen soep gevuld met rijstnoedels, verse groenten en kip, garnalen of tofu kennen en kookt het nu met passie voor de bezoekers van Hofhouse.

VEGETARISCH

Of wat te denken van een romige kip curry of een pittige beef curry. Marcel serveert ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens zijn Boogie Beef Salad, een carpaccio salade met rendang mayonaise. Borreltijd? Boogie Street Food dheeft aarnaast ook een ruime keuze aan Singapore Style bites, zoals de noedelschijf, duck pancakes met Hoisin, lemongrass satay of tiger prawns in black bean sauce.

SMELTKROES VAN HET OOSTEN EN WESTEN

Bij Madame Gao komen het Oosten en het Westen samen. Bij deze nieuwe pop-up zaak worden overheerlijke fusion gerechten geserveerd met invloeden uit zowel Hawaii als Japan. Dit zie je onder meer terug in het gerecht Temaki waar de nori op een andere manier wordt gebruikt dan bij sushi. Ook vind je hier de nu zo hippe Hawaiian style Poké Bowl gerechten met warme rijst en verse toppings zoals zalm, tonijn en rettich. Natuurlijk vind je bij Madame Gao ook traditionele Japanse sushi rolls. Foodies kunnen de gerechten ter plaatse opeten of meenemen. Lekker voor tijdens of na een lange werkdag.

ONTBIJTJES

Een drukke (werk)dag voor de boeg? Begin je dag bij Hofhouse, want hier scoor je heerlijke ontbijtjes. De verschillende horecazaken bieden namelijk allemaal een gevarieerd ontbijt waar je mee voor de dag kunt komen. Ook is er het zogeheten Hofhouse ontbijt arrangement. Voor slechts 11,50 euro per persoon krijg je een ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Het arrangement bestaat uit een Toastable Croissant met Jam, een SLA Overnight Cinnamon oats met als topping banaan, blauwe bessen, gemengde notenpasta en kokosflakes, verse Jus dorange én een koffie of thee naar keuze. Als dat geen goed begin van de dag is!

ALGEMEEN

Hofhouse is een prachtige zaak van maar liefst 1.000 m2 meter waar iedereen terecht kan voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Doordat de horecaconcepten centraal in de ruimte zijn geplaatst, krijgen de bezoekers letterlijk een kijkje in de keuken. De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ook ruimte voor take-away. Aan de buitenzijde bevindt zich een openbaar terras. De bar van Hofhouse is uitgerust met een groot assortiment speciaal bieren, wine by the glass, spirits en cocktails.

ARCHITECTUUR

In Hofhouse worden het gehele jaar door diverse evenementen georganiseerd. Kom je al ogen en oren te kort bij de food en drinks, maak dan je borst maar nat, want ook de architectuur van het pand en de inrichting zijn om te watertanden. Niemand minder dan het befaamde architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas, nam het interieur voor haar rekening.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden : Ma-Woe 07:30-21:30 | Do-Vrij 7:30-23:00 | Zat 09:00-23:00 | Zon 10:00-21:30

Adres: Rijnstraat 10, 2515 XP Den Haag

Website: www.hofhouse.nl

Facebook: www.facebook.com/HofhouseDenHaag

Instagram: www.instagram.com/hofhouse_denhaag/   Uit eten