UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Ilse DeLange met clubtour door Nederland
Ilse de Lange maakt in het najaar weer een clubtour.
Ilse de Lange maakt in het najaar weer een clubtour.


Ilse DeLange gaat in september en oktober 2018 op tour door Nederland. De zangeres doet hierbij acht clubs door het hele land aan en speelt tijdens deze tour veel nieuwe nummers, maar ook haar bekende hits.

Na de afgelopen jaren met The Common Linnets in binnen- en buitenland te hebben opgetreden, keert Ilse DeLange dit jaar terug naar het podium met haar eigen repertoire. Deze clubtour is de eerste die Ilse DeLange doet sinds haar uitverkochte tour langs de popzalen begin 2014. 'Het is al even geleden dat ik met mijn eigen songs op het podium heb gestaan en ik kan niet wachten tot het weer zo ver is. Tijdens deze shows speel ik, naast mijn oude nummers, ook nieuwe liedjes en ik kijk er naar uit om deze aan het publiek te laten horen.'

WORLD OF HURT

Naast de zojuist aangekondigde clubtour heeft Ilse DeLange dit jaar ook al twee uitverkochte optredens op zaterdag 23 en zondag 24 juni in Koninklijk Theater Carré op haar naam staan. Tijdens deze exclusieve shows speelt de zangeres haar debuutalbum World Of Hurt integraal. Op zaterdag 1 september speelt de zangeres haar enige festivalshow van 2018 tijdens het door haarzelf genitieerde festival Tuckerville nabij Enschede. Daarnaast is Ilse DeLange te zien als jurylid van tv-programma The Voice Kids en speelt ze een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville.

TOURSCHEMA CLUBTOUR 2018

Donderdag 20 september - TivoliVredenburg, Utrecht

Vrijdag 21 september - Doornroosje, Nijmegen

Zaterdag 22 september - Patronaat, Haarlem

Donderdag 27 september - Effenaar, Eindhoven

Vrijdag 28 september - Paradiso, Amsterdam

Zondag 30 september - Paard, Den Haag

Vrijdag 12 oktober - De Oosterpoort, Groningen

Zaterdag 13 oktober - Parkstad Limburg Theaters, Heerlen

Tickets zijn vanaf 23 maart verkrijgbaar via www.IlseDeLange.com.   Concerten