UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
PASAR MALAM IN DE BUSH van Burgers Zoo
Bij Pasar Malam in de Bush horen ook prachtige Indische dansen.
Bij Pasar Malam in de Bush horen ook prachtige Indische dansen.


Koninklijke Burgers Zoo in Arnhem organiseert elf dagen langPasar Malam in de Bushen wel op 23, 27 tot en met 30 december 2017 en van 2 tot en met 7 januari 2018

Zelfs als het buiten guur en koud weer is, is het altijd behaaglijk warm in het overdekte tropische regenwoud van Burgers Zoo. In de kerstvakantie kunnen bezoekers genieten van een authentieke Indische nachtmarkt in de anderhalve hectare grote jungle van Burgers Bush.

Naast tientallen stands met veelal tropische producten genieten gasten ook van zang en dans op twee podia. Het park blijft extra lang open tot 20.00 uur en vanaf 15.00 uur geldt een speciaal tarief van slechts 10 euro per persoon. Abonnementhouders krijgen gratis toegang.

ZANG EN DANS OP TWEE PODIA

Midden op het Bush-terras heeft Burgers Zoo op een centrale plek een groot podium opgebouwd waar artiesten optreden uit de Indische archipel. Maar ook binnen in het Bush Restaurant is een podium waar kleurrijke optredens plaatsvinden. De keuken serveert hier bovendien authentieke Indische gerechten, zoals rendang, gado gado of saté.

EXOTISCHE INDISCHE NACHTMARKT

De Pasar Malam bestaat uit tientallen stands met zeer uiteenlopende, vaak typisch Aziatische producten en is te vinden in de Bush en in de overdekte gang bij de uitgang van de Ocean en richting de Safari. Hier vinden de gasten de beste sambal in tientallen verschillende soorten, verse kroepoek of gedroogde tropische vruchten, houtsnijwerk, handgemaakte lampen, maar bijvoorbeeld ook allerlei sieraden en kleding.

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Dierentuingidsen van Burgers Zoo zetten hun beste beentje voor om bezoekers het park op zijn best te laten beleven. Een aantal activiteiten en infotafels in de Ocean, de Rimba en in de Mangrove start zelfs al om 14.00 uur. Vanaf 16.00 uur kunnen gasten een kijkje nemen in de olifantenstal, de zebrastal of bij de Ocean achter de schermen. Ook hier staan gidsen paraat; vaak met bijzondere objecten aan infotafels om van alles over het dieren- en plantenleven uit te leggen. Terwijl de activiteiten in de Mangrove en de Rimba al om 16.30 uur stoppen, gaan de gidsen op de andere locaties door tot een half uur oor sluitingstijd.

Burgers Bush ligt aan het Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem.


Meer informatie en tickets: www.burgerszoo.nl/pasarmalam.   Evenementen