UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Het Laatste Eiland eendaagse ontdekkingstocht op Tiengemeten
Tiengemeten zit vol levende natuur.
Tiengemeten zit vol levende natuur.


Op nog geen 45 minuten rijden vanuit het centrum van Rotterdam ligt het kleinste bewoonde eiland van Nederland: Tiengemeten. Een beschermd natuurgebied met ongekende planten- en dierenrijkdommen en een handjevol markante bewoners.

In deze voortuin van Rotterdam vindt op zaterdag 15 september 2018 de eerste editie plaats van

NIET BANG VOOR HET ONBEKENDE

Het Laatste Eiland: een eendaagse ontdekkingstocht voor pioniers die zich willen onderdompelen in de natuur, laten verrassen door bijzondere programmaonderdelen en niet bang zijn voor het onbekende. Wie gaat er mee?

Het Laatste Eiland is voor iedereen die nieuwsgierig is tot aan de oever en daarbuiten. Hier kom je op een laagdrempelige manier in aanraking met de natuur, allerlei soorten flora en fauna, diersoorten en kunstvormen.

VERSCHILLENDE EXCURSIES

Tijdens Het Laatste Eiland zijn er verschillende excursies door het gebied, denk aan een poëtische bootreis door het Haringvliet, de natuur talkshow, een Bob Ross Schilderworkshop of een wandeling met boswachter Eduard op zoek naar het KVKtje (Kleine Kut Vogeltje). Dans je moe op de nieuwste muziekacts, geniet van verse friet van de boer en proost met bijzondere cocktails uit het lab van Bloesembar.

Op dit eendaagse festijn vindt men alle ingrediënten voor een onvergetelijke, niet te missen dag. En voor de lucky few is er zelfs de mogelijkheid om te blijven slapen.

De gelimiteerde kaartverkoop start op 13 augustus via www.hetlaatsteeiland.nl. Dezelfde dag wordt het volledige programma bekend gemaakt.

NIEUW BEGIN

Begin september 2018 gaan de Haringvlietsluizen op een kier en wordt de verbinding met de Noordzee hersteld. Dit betekent een nieuw begin voor het Haringvliet en de perfecte aanleiding om het gebied opnieuw te verkennen en onder de aandacht te brengen.

Meer informatie op www.hetlaatsteeiland.nl   Dagtips