UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Imagine van John Lennon en Yoko Ono digitaal geremasterd in bios
Yoko Ono en John Lennon in de film Imagine.
Yoko Ono en John Lennon in de film Imagine.


In september komt de bijzondere film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in een digitaal geremasterde versie uit in 40 bioscopen door heel Nederland. Een must see voor alle Beatles- en met name John Lennon-fans. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd.

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single Imagine is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1.

GEWELDIG BEELD EN GELUID

John en Yokos Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround.

Het exclusieve bonusmateriaal bevat John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. Ook dit bonusmateriaal is opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.

Voor meer informatie en tickets: www.Imaginefilmtickets.com
  Bioscopen