UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Comic Con Amsterdam weekend lang in de RAI


Na twee succesvolle edities komt Comic Con Amsterdam op 1 en 2 september voor de derde keer naar de RAI in Amsterdam. Tijdens dit weekend kunnen fans hun grootste helden uit films, televisieseries, comics, games, cosplay, scifi, fantasy en anime ontmoeten, de nieuwste merchandise scoren en genieten van de mooiste cosplay en de beste panels.

Altijd al eens oog in oog willen staan met die ene geweldige actrice of acteur? Tijdens Comic Con Amsterdam kun je de leukste personages ontmoeten, een handtekening bemachtigen én met ze op de foto. Kijk mee met de beste nationale en internationale comic artiesten in de Artist Alley, kom van alles te weten over de Hollywood-gasten tijdens de Q&A sessies en scoor die onmogelijk te vinden limited edition action figure op de beursvloer.

RUSTMOMENT

Toe aan een rustmoment? Ga dan even rustig zitten met een drankje en vergaap je aan de beste bekende en onbekende cosplayers, die ook te bewonderen zijn op het Cosplaypodium. Weer genoeg energie opgedaan? Maak dan een spannende vlucht bij de Harry Potter Broom Rodeo of loop over de nagebouwde sets van onder andere Stranger Things en The Big Bang Theory.

Comic Con Amsterdam is het perfecte weekend voor zowel hardcore fans als casual bewonderaars van films, series en comics.

ACTEURS

Er komen diverse internationale film- en televisiesterren naar Comic Con Amsterdam, onder wie:

Aimee Garcia Lucifer, Dexter, Rush Hour

Christopher Larkin The 100

Eric Roberts The Dark Knight, Expendables, Doctor Who, Suits, Runaway Train

Charles Dance Game of Thrones, Underworld, Last Action Hero

Mark Williams Harry Potter, Doctor Who, Red Dwarf

Jack Gleeson Games of Thrones

Valene Kane Star Wars: Rogue One, The Fall

Beau Gadsdon Star Wars: Rogue One, The Crown

Dolly Gadsdon Star Wars: Rogue One

Martin Klebba Pirates of the Caribbean, Scrubs

ACTIVITEITEN

- Handtekeningen en fotoshoots

- Panels en Q&A sessies

- Comic zone

- Lezingen en workshops

- Shopping area

- Cosplay wedstrijd


COMIC CON EUROPE

De organisatie van Comic Con Amsterdam is in handen van Comic Con Europe, een joint venture van Showmasters (de organisatoren van London Film & Comic Con) en German Comic Con, grootste speler op het gebied van Comic Cons in Duitsland. Comic Con Europe kwam in augustus 2016 voor het eerst naar Nederland en zette in de RAI Amsterdam een fantastisch fan-fest neer met Comic Con Amsterdam. Maar liefst 30.000 bezoekers genoten van een Comic Con in de stijl van San Diego Comic Con en New York Comic Con. Afgelopen 3 en 4 maart streek de popcultuurconventie neer in de havenstad van Rotterdam om nu weer terug te keren naar Amsterdam

TICKETS

Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €20,-), een weekendkaart (vanaf €35,-) of een familiekaart (vanaf € 50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree.

Meer informatie op http://www.comiccon-europe.com/nl/amsterdam   Evenementen